2018-01-29

Anette Carlstrom är en internationellt erkänd talare, författare och lärare i meditation och medvetandeutveckling och bor i Helsingborg, Sverige. Anette’s fokus och specialitet är att vägleda, både i grupp och individuellt, till att finna den inre källan och upptäcka din fulla potential som människa.

Anette är författare till två hyllade böcker. I hennes första – Från Hjärtat – delar hon sin ojämna resa av uppvaknande och hur hon genomgick en naturlig omvandling. Hon svarar även på känsliga och djupgående frågor. Hennes andra bok – Namaste – är en vägkarta och enastående guide till att utforska de heliga sanningarna som är gömda i vår vardag. Den är fylld av underbara guidade meditationer och anekdotiska berättelser. Varje ord genomsyrar läsaren in i medveten närvaro.

Anette har också spelat in flera CD-skivor med meditativa chants och sånger för att hjälpa lyssnaren att ansluta sig till sin egen Källa. Hon reser världen runt och ger workshops, konserter, samtal och Satsanger för att hjälpa människan att naturligt ansluta sig till Hjärtats Intelligens och röra sig in till högre nivå av medvetenhet.

Anette driver även en klinik i alternativ medicin där hon ger stressförlösande behandlingar i Kraniosakral terapi och reser världen runt och delar sin historia, undervisar och sjunger heliga mantran. När hon sjunger och talar, finns det en naturlig överföring av Energi som hjälper människan uppleva sin egen inre Källa. Anette är även initierad för att ge Oneness Meditation (OM) som är en helig överföring av energier som accelererar uppvaknande till hjärtats intelligens.

Webbplats